Close
 • Auktoriserad Återförsäljare
 • Fri frakt
 • Internationell Logistik
 • Personlig Service
 • Prisgaranti
  (0) Artiklar
  Din varukorg är tom.
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Millu.com

  Millu® är vårt egna varumärke där vi erbjuder ett brett utbud av kvalitetsprodukter influerade av den skandinaviska ärligheten och som står för det naturliga i livet. Många människor förknippar Sverige i allmänhet med den vackra rena naturen och i synnerhet den svenska älgen. Älgar kan vara ganska vanligt förekommande och finns utbredd i Sverige, men det betyder inte att de är lätta att se, särskilt på nära håll. Älgar är skygga djur, och drar sig gärna tillbaka in i den djupa skogen. Så för att hitta dessa vackra djur så krävs det en hel del kunskap om de bästa platserna, äkta engagemang och tålamod.  

  När du köper vårt varumärke ger vi dig som konsument en glimt av skogens konung och älgen Millu. Älgen Millu kommer guida dig rätt bland våra produkter. Dessa produkter står för högsta kvalitet, med bra spårbarhet, som tillverkas av noggrant utvalda leverantörer i Europa. Vi erbjuder dig de bästa produkterna av samma höga kvalitet varje gång du köper dem.

  Vi erbjuder dig de bästa kvalitetsprodukter influerade av den skandinaviska ärligheten och för det naturliga i livet. 

  Trevlig rundtur på vår e-handel önskar Millu.

   

  Kundservice

  E-post: info@millu.com
  Vardagar kl 9-17
  Mejlfrågor besvaras vanligtvis helgfri vardag inom 48 timmar.

  Gäller det annonsering maila: info@millu.com
  Ang it/affärsutveckling maila: info@millu.com
  Vill du att vi ska sälja era produkter maila: info@millu.com

  Företagsuppgifter

  Millu AB
  Organisationsnummer 556969-5850
  Momsregistreringsnummer: SE556969585001
  Bolaget har sitt säte i Karlstad och är registrerat för F-skatt och moms.

  Fakturaadress

  Millu AB, Östanvindsgatan 21, Port 33, 652 21 Karlstad

  Leverans- och returadress

  Millu AB, Östanvindsgatan 21, Port 33, 652 21 Karlstad

  VD

  Erik Steijner, erik@millu.se

  Trygg e-handel

  Trygg E-Handel

  Millu.com är certifierad som en för konsumenten Trygg e-handel, vilket framgår av symbolen på vår hemsida. Vem som helst får inte utnyttja Trygg e-handelssymbolen. Det är en kvalitetsstämpel som enbart tilldelas e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på internet. De grundläggande kraven för att bli certifierad är bland annat tydliga företagsuppgifter, tillgänglig support, information om priser och leveranstider, vart konsumenten vänder sig för att få hjälp vid returer och reklamationer med mera. Utöver detta gäller förstås att vi följer svensk lag. Målsättningen är att det skall kännas lika tryggt och säkert att handla på Internet som i en vanlig fysisk butik.

  Bakom certifieringen står bland andra Råd & Rön, Konsumentverket, Svensk Handel samt Svensk Distanshandel. När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken. För mer information se Trygg e-handels hemsida.