Close
 • Auktoriserad Återförsäljare
 • Fri frakt
 • Internationell Logistik
 • Personlig Service
 • Prisgaranti
  (0) Artiklar
  Din varukorg är tom.
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Millu

  Idén kring Millu kom till under våren 2014 genom tvillingarna David och Erik Steijner. Tanken föddes att ta fram ett eget varumärke som skulle sticka ut i mängden. Sverige är känt världen över för de djupa skogarna, den klarblåa himlen, den friska luften och sjöarnas rena vatten. När vi tog fram vårt namn ville vi förknippas med det som kännetecknar vår historia - den svenska ärligheten, som står för det naturliga i livet. Vårt namn och våra produkter skulle stå för bra spårbarhet, tillverkade av utvalda leverantörer i Europa med högsta kvalitet - varje gång du köper dem. Vi ville att de som äter våra produkter, skulle göra det för att de tycker om dem lika mycket som vi gör. I en tid fylld av massa krav och ideal, måste man få tid att njuta av livet - bara för att man kan.

  Vi ville göra det med kärlek till ett dedikerat liv.

  Bara för att vi kan.

  Visa som Grid Lista
  Sortera på
  Visa per sida

  Millu Crunchy Müsli Jordgubbar & Yoghurt 500g

  39 kr
  En mix av crunchy müsli, cornflakes med youghurtöverdrag och frystorkade jordubbar blandade med crunchiga puffar med en härlig doft av kokos.

  Millu Crunchy Müsli Multifrukt 500g

  39 kr
  En lätt rostad müsli blandad med crunchiga puffar och frukt och nötter från torkade äppelbitar, frystorkad jordgubb, russin, pumpafrön, bitar av papaya och mandlar.

  Millu